Česky Deutsch English

Chalupa U Cukrářky    Vítějeves (Brno a okolí)



Rodinný dům se nachází na okraji klidné obce Vítějeves ve Východních Čechách v blízkosti lesů. Ubytovací jednotka je v odděleném křídle objektu s vlastním vchodem, parkováním přímo u objektu.
Cena od : 540 Kč (Osoba/Noc) Bez stravy
Max. počet osob : 5

V domě je ložnice se čtyřmi válendami. K dispozici je rozkládací pohovka v kuchyni a na vyžádání dětská postýlka. Povlečení je součástí vybavení. K dispozici je koupelna se sprchovým koutem, vanou a oddělené WC na chodbě. Objekt je vytápěn plynem a akumulačními kamny, v koupelně se nachází přímotop. Televize, internet (wifi v celém objektu), rádio, pračka, lednička, rychlovarná konvice, mikrovlnka, dvouplotýnkový vařič, cestovní fén, vysavač, žehlička. Na zahradě venkovní posezení s pískovištěm, grilem a ohništěm. K dispozici jsou hračky pro děti a výběr knížek pro dospělé a děti, společenské hry. Vlastní stravování. V blízkosti obchod a v nedalekém Svojanově (7 km) možnost stravování v penzionu. Možnost parkování jednoho auta přímo u objektu.

Pěší turistika, cykloturistika, v létě sběr hub a borůvek (lesy v bezprostřední blízkosti), hrad Svojanov, přehrada Křetínka, přehrada Vír, historické město Polička (20 km), Svitavy (20 km), Litomyšl (40 km). Možnost zavítat do nejznámější propasti Moravského krasu - Macocha. 50 km od města Brna.

Turistické stezky - 1 kmRybaření - 5 km
Restaurace - 5 kmHorská kola - 1 km
Běžky - 1 kmAutobus - 0,5 km
Hřiště - 0,5 kmTenis - 0,5 km
Koupání - 12 kmHoubaření - 0,5 km
Cykloturistika - 0,5 km

Další aktivity:
OdDoCenaCena za
01.01.201731.12.2017540 KčOsoba / Noc (Bez stravy)

Poznámka: Cena za 1-2 osoby,každá další 270 kč. 1dítě do 2 let zdarma.
  • Zvíře v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno