Česky Deutsch English

Chalupa Mlýn pod lesem    Štedráková Lhota (Jeseníky)



V malé vesničce Štědrákova Lhota, patřící k obci Ruda nad Moravou v podhůří Jeseníků, byl na prodej objekt bývalého mlýna v údolí Hostického potoka. CENA: od 3000,-Kč do 3900,-Kč dle sezóny do 16 osob/noc, každá další osoba od 100,-Kč do 170,-Kč dle sezóny/noc
Max. počet osob : 23

Chalupu Mlýn pod lesem ve Štědrákově Lhotě nabízíme k pronájmu jako celek. Nově rekonstruovaný rekreační objekt s kapacitou 23 osob je komfortně zařízen v rustikálním stylu. Kouzlo venkovského stavení zůstalo zachováno, tři prostorné apartmány však nabízejí luxus a pohodlí. K objektu patří vlastní zahrada s bazénem. Objekt je nekuřácký, kouření je povoleno na terase. Ubytování je vhodné pro více rodin s dětmi, pro skupiny přátel nebo pracovní, sportovní a další kolektivy.

Nedotčená horská příroda Jeseníků je balzámem na duši a ideálním místem k odpočinku. Ve Mlýně pod lesem ve Štědrákově Lhotě se budete cítit jako doma! Rádi u nás přivítáme turisty, cyklisty, houbaře, lyžaře i běžkaře, zkrátka všechny, kdo hledají klid venkova a čistý vzduch. K aktivnímu odpočinku v okolí Štědrákovy Lhoty můžete využít síť značených pěších tras i cyklostezek, které vás povedou za krásami Jeseníků. V okolí můžete objevovat přírodní zajímavosti a kulturní památky. V zimě využijete místní skiareál Panorama se čtyřmi sjezdovými tratěmi, nebo můžete vyrazit na Červenohorské sedlo, Ramzovou, do Koutů nad Desnou a dalších známých skiareálů. Jeseníky nabízejí i desítky kilometrů upravovaných běžeckých tras.

Turistické stezky - 0,5 kmRestaurace - 3-5 km
Běžky - 0,2 kmAutobus - 0,1 km
Hřiště - 0,5 kmJízda na koni - 3 km
Koupání - 0,5 kmSjezdové lyžování - 0,2 km
Minigolf - 6 kmHoubaření - 0,1 km
Cykloturistika - 0,1 kmVyhlídkové lety - 13 km

Další aktivity: víc info na stránkach
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno