Česky Deutsch English

Chalupa Chalupa Šedý vlk    Deštné v Orlických horách (Orlické hory)



Chalupa Šedý vlk Vám nabízí příjemné celoroční ubytování v lyžařském a cyklistickém středisku Deštné v Orlických horách.
Cena od : 300 Kč (Osoba/Noc) Bez stravy
Max. počet osob : 40

Chalupa se nachází pár metrů od sjezdovky a je ideálním místem pro strávení zimní i letní dovolené. Za příznivou cenu Vám nabízí 9 prostorných, pěkně zařízených dvou a čtyřlůžkových apartmánů s kuchyňskou linkou , lednicí, rychlovarnou konvicí, vlastní sociálním zařízením a připojení k WiFi. Nechybí společenská místnost s krbem, vařičem, mikrovlnou a pečící troubou, venkovní terasa s grilem, travnaté hřiště, vlastní parkoviště, samozřejmostí je místnost pro odkládání kol a lyží. Chalupa se nachází poblíž Skicentra Deštné (45 km upravovaných běžeckých tratí a 11 lyžařských vleků) nejbližší lyžařský vlek se nachází cca 100 m od chalupy. Od jara do podzimu si přijdou na své turisté a cyklisté, pro které je připraveno 45 km cykloturistických cest. V případě zájmu pro Vás rádi zajistíme stravování.

Chalupa je ideálním místem pro strávení dovolené na lyžích. Při dobrých sněhových podmínkách se nejbližší lyžařský vlek nachází 100 m od chalupy. Orlické hory mají rozhodně co nabídnout každému. V létě kilometry různě náročných turistických stezek, výlety autem i na kole, v zimě dostatek sjezdovek a běžeckých tras, v jakémkoliv ročním období krásnou přírodu. Mezi další zajímavé aktivity můžeme zařadit místní lanový park, půjčovnu terénních čtyřkolek a koloběžek nebo vyjížďky na koních.Pokud rádi navštěvujete památky, neměli byste si nechat ujít zámky rychnovska (Rychnov nad Kněžnou, Doudleby nad Orlicí, Častolovice) a náchodska (Ratibořice, Náchod) a pohraniční opevnění z období prvnírepubliky (Hanička, Dobrošov).

Restaurace - 0,1 kmAutobus - 0,5 km
Sjezdové lyžování - 0,1 kmIn-line bruslení - 1 km

Další aktivity:
OdDoCenaCena za
01.01.201431.12.2014300 KčOsoba / Noc (Bez stravy)

Poznámka: děti do 15 let 50%, děti do 3 let zdarma
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno