Česky Deutsch English

Chalupa Winterflur    Čermná u Hostinného (Krkonoše)



Stylová horská chalupa s prostorným podkrovím se samostatným vstupem do objektu. Vhodné pro rodinnou dovolenou s dětmi, pořádání rodinných nebo firemních oslav a setkání spolužáků. Podrobnosti najdete na našich stránkách www.winterflur.cz
Cena od : 400 Kč (Osoba/Noc) Bez stravy
Max. počet osob : 18

Na ploše 160m2 jsou čtyři ložnice, dva obývací pokoje s kuchyňskými a jídelními kouty. Ve dvou ložnicích je vždy jedna dvojpostel a jedna rozkládací dvojpostel, v jižním pokoji jsou dvě rozkládací dvojpostele a ve čtvrtém pokoji je jedna dvojpostel a dvě rozkládací dvojpostele. Bez rozložení dvojpostelí je kapacita 12 osob, s rozložením dvojpostelí je kapacita 18 osob. Dodatečná kapacita sedmi osob spočívá ve využití rozkládacích křesel a sedacích souprav v obývacích částech. Kuchyňský kout je plně vybaven: chladnička, indukční sporák, trouba s grilem, myčka nádobí, kávovar na zrnkovou kávu, topinkovač, kontaktní gril, ponorný mixer, smoothie mixer, nádobí a příbory v dosatečném množství. Celoročně je k dispozici zahradní altán s grilem, velké koupací jezírko - 300m2, venkovní ohniště a dětské hřiště. Zahradní altán lze v chladném nebo deštivém či větrném počasí zcela uzavřít výsuvnými okny a lokálně zlepšit klima infra topením.

Okolí je vhodné pro relaxační pobyt, cyklovýlety, houbaření i rybaření. Na zahradě je dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou, žebříkem a lezeckou stěnou. Koupání ve velkém jezírku hned za chatou. Večerní posezení u otevřeného ohniště s příjemným posezením a vestavěným grilem nebo v uzavíratelném altánu s velkým grilem a pivním barem, v chladném počasí přitápění infra zářiči - pro cca 16 osob. Ve vzdálenosti do 30km se nachází všechna krkonošská lyžařská střediska, čtyři golfová hřiště, historické objekty, muzea a ZOO se safari.

Rybaření - 10 kmRestaurace - 0,9 km
Autobus - 1 kmHřiště - 0,5 km
Jízda na koni - 5 kmTenis - 5 km
Sjezdové lyžování - 15 kmGolf - 15 km
Vodácké sporty - 15 kmIn-line bruslení - 1 km
Zimní bruslení - 0,5 kmHorolezectví - 20 km
Vyhlídkové lety - 15 kmParagliding - 10 km

Další aktivity: knihy, hračky, stolní hry a stavebnice k dispozici nejen dětem :)
OdDoCenaCena za
01.01.202231.12.2022400 KčOsoba / Noc (Bez stravy)
01.01.202231.12.20221000 KčOsoba / Víkend (Bez stravy)

Poznámka: Minimální fakturovaný pobyt za 12 osob. Standardní termíny od soboty 12:00 do pátku 18:00. Detaily na našem webu.
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Nepovoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno