Česky Deutsch English

Chalupa Ráj    Vyskeř (Český ráj)



HRUBOSKALSKO. Stylová zrekontruovaná chalupa ( až 15 osob,4 ložnice,či variabilně 2 samost. apartmány) s vynikající polohou uprostřed Českého ráje a výhledem na hrad Trosky. Bazen: červenec + srpen. Na vyhledávané cyklotrase Trosky - Hrubá Skála - Kost. V UNESCO.\r\n
Cena od : 270 Kč (Osoba/Noc) Bez stravy
Max. počet osob : 14

Chaloupka standartně pro 12 osob s uzavřeným dvorem zajištuje soukromí hostů.Klidná poloha na jižním úpatí sopečného vrchu Vyskeř. Možno pronajmout celou ( přednostně) či jednotlivě na samostatné apartmány (4+8+ 2). Celkem 4 ložnice po 3 x 4 lůžkách + stylová světnice se 2 lůžky, 2x nová kuchyně + 2x nová koupelna. Společenská místnost k posezení s kamny a TV. AP 4 má vše extra včetně venkovního posezení + soukromí. Venkovní posezení 2x s grilem ( 1x kryté), sousední hřiště k dispozici. NOVÁ prostorná úschovna kol, NADZEMNÍ BAZEN, houpačka, zahrada, stolní tenis....atd.\r\n\r\nSEZONA 2016 = V PRODEJI.

V srdci Českého ráje a chráněné krajinné oblasti Hruboskalsko. Ideální poloha k podnikání výletů vš. směry hvězdicovitě s minim. vzdálenostmi. Turistické cíle v dosahu pěšky či na kole. Koupání všude v okolí. Uprostřed geoparku UNESCO.

Rybaření - 3 kmRestaurace - 0,2 km
Autobus - 0,4 kmJízda na koni - 3 km
Koupání - 2 kmMinigolf - 4 km
Vodácké sporty - 3 kmHoubaření - 1 km
Horolezectví - 3 kmVyhlídkové lety - 10 km
Paragliding - 10 km

Další aktivity: turistické stezky + cyklotrasy přímo v místě, hvězdicovitě. CYKLOBUSY PŘÍMO Z VYSKŘE.
OdDoCenaCena za
01.01.201131.12.2011270 KčOsoba / Noc (Bez stravy)

Poznámka: PRONÁJEM OBJEKTU : Celá chalupa 12 osob = 3300,-/noc, apartmán 4 os. 1100/ noc, apartmán 8 osob / 2200,--kč/ noc. Povlečení vlastní, úhrada el. energie.Hl.sezona= týden. turnusy ne-ne.
  • Zvíře v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Nepovoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno