Česky Deutsch English

Chata U Losinky    Velké Losiny (Jeseníky)



Nově postavená a vybavená chata v klidné části Velkých Losin. Kolem objektu je zatravněný a oplocený pozemek, podél kterého teče přístupný pstružný potok Losinka. Zastřešené posezení s krbem a udírnou. K dispozici garáž, dětský koutek s houpačkami, zahradní nábytek.
Cena od : 14200 Kč (Objekt/Týden) Bez stravy
Max. počet osob : 8

Uvnitř chaty velká chodba s vestavěnými skříněmi se schodištěm do ložnic a vstupem do soc. zařízení. Obývací místnost cca 8x5m s posezením u krbu. Kuchyňský kout s veškerým vybavením. Kapacita 8 osob /2xpřistýlka-rozkládací křesla/, 3 dvojlůžkové, 1x dětská ložnice.\r\nTopení teplovzdušné krbovou vložkou. El. přímotopy doplňkové.

V místě termální venkovní a vnitřní bazén,nejstarší ruční papírna v Evropě,renezanční zámek,elektrárna Dlouhé stráně.Projížďky na koních,turistika,cyklotrasy,houbaření,rybaření.Nejbližší vlek v Loučné 4km,nový SKI areál Kouty 9km,SKI Přemyslov 11km.Možnost odvozu od chaty SKIBUSEM do lyž.středisek.

Turistické stezky - neudano kmRybaření - 3 km
Restaurace - 0,2 kmHorská kola - neudano km
Běžky - 3 kmAutobus - 0,4 km
Hřiště - neudano kmJízda na koni - 5 km
Tenis - 2 kmKoupání - 1,5 km
Sjezdové lyžování - 3 kmHoubaření - 1 km

Další aktivity:
OdDoCenaCena za
01.01.202331.12.202314200 KčObjekt / Týden (Bez stravy)

Poznámka: hl. sezona jsou prázdniny, vánoční sv. dle dohody, další náklady: doplatek el. energie dle skut. spotřeby, sleva: dle dohody
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Nepovoleno