Česky Deutsch English

Chata Václavka    Smržovka (Jizerské hory)



Chata  Václavka - Ubytování­ Jizerské hory, chalupy a chaty Jizerské hory

Přijměte naše pozvání do nové a útulné roubenky u lesa pod černostudničním hřebenem.Ideální místo pro rodiny s dětmi, nebo partu přátel nabízí možnost houbaření, turistiky, cyklistiky, lyžování, běžkování, či pouhého relaxování na horském slunci.
Cena od : 6500 Kč (Objekt/Týden) Bez stravy
Max. počet osob : 8

Potřebný pocit soukromí poskytují čtyři dvoulůžkové ložnice v prvním poschodí. Každá z nich má samostatný vchod z chodby a jsou vybaveny šatní skříní, manželskou postelí a dvěma nočními stolky. V každém patře se nachází samostatné WC s umyvadlem. V přízemí koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem a vanou. V přízemí je elektrické podlahové vytápění, v patře přímotopy. Celý objekt je také možné vytápět krbem, který se nachází ve společenské místnosti.U chaty jsou k dispozici 4 parkovací místa. V zimním období doporučujeme náhon 4x4,či sněžné řetězy jako rezervu. Pokud bude sníh je lepší zvolit mírnější příjezdovou cestu okolo sáňkařské dráhy. Cesty jsou celou zimu udržované až k chatě.Chalupa je nekuřácká a domácí mazlíčci jsou vítáni pouze po předchozí dohodě. Kalendář obsazenosti naleznete na www.chatavaclavka.cz

Z okraje Prahy trvá dojezd autem přibližně hodinu. Nejbližší sjezdovka se nachází ve vzdálenosti 1 500m, restaurace 800m a rozhledna 2km od chaty. V rozptylu 4-8 km je nesčetně sjezdových i běžkařských tratí. Chata se nachází na cyklistické i turistické stezce.

Restaurace - 1 kmBěžky - 4 km
Autobus - 2 kmHřiště - 2 km
Jízda na koni - 2 kmTenis - 2 km
Sjezdové lyžování - 1 kmGolf - 34 km
Minigolf - 4 kmVodácké sporty - 15 km
In-line bruslení - 10 kmZimní bruslení - 10 km
Horolezectví - 1,5 kmVyhlídkové lety - 35 km
Paragliding - 3 km

Další aktivity:
OdDoCenaCena za
01.01.201631.12.201616000 KčObjekt / Týden (Bez stravy)
01.01.201631.12.20166500 KčObjekt / Víkend (Bez stravy)

Poznámka: Kalendář obsazenosti naleznete na www.chatavaclavka.cz. Příplatky: Bazén, Pes, Přistýlka, Velikonoce, Vánoce, Silvestr.
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno