Česky Deutsch English

Chalupa Věra    Žamberk (Orlické hory)



Chalupa  Věra - Ubytování­ Orlické hory, chalupy a chaty Orlické hory

Chtěli bychom Vás pozvat na prožití hezkých dnů do naší rekreační chalupy Věra pro 8 osob v hezkém a klidném prostředí Orlických hor, nedaleko Žamberka, v blízkosti protékající Divoké Orlice, kde je velice pěkná příroda, horský čistý vzduch a mnoho dalších zajímavostí.
Cena od : 9800 Kč (Objekt/Týden) Bez stravy
Max. počet osob : 8

Náš objekt je plně vybaven a nachází se tam hodně možností, jak využít volný čas - ping pong, šipky, billiard, fotbálek, minigolf, tennisové, fotbalové a dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami, kolotočem, pískovištěm a kuželkami. Dále je pro Vás připravena zahradní pergola s grilem, přihřívaný bazén, trampolína a koloběžky. Uvnitř objektu se nachází sauna, společenské hry, posilovací stroje atd. Abych neopomněla - v celém objektu je k dispozici WiFi

Naše oblast je zajímavá hlavně tím, že dům je lokalizován v podhůří Orlických hor. Čerstvý, čistý vzduch, umístění v klidné lokalitě u řeky, ale zároveň do centra města to není daleko. V tomto regionu se nachází mnoho cyklostezek. Dále pro milovníky historie je tu spousta hradů a zámků. Tato oblast dříve patřila do sudet, tudíž ještě před jejich zabráním se tu postavilo dost bunkrů, které jsou nyní veřejnosti přístupné - Hanička, Bouda atd. Také nesmí opomenout na krásný aqua park Žamberk, kde je spousta tobogánu. V zimě můžete jet do ski areálu - Říčky, Deštné, Bartošovice, Petrovice atd., 4 km daleko se nachází menší vlek Dlouhoňovice.

Turistické stezky - 3 kmRybaření - 0,50 km
Restaurace - 0.5 kmHorská kola - 1 km
Běžky - 2 kmAutobus - 0,5 km
Jízda na koni - 2 kmSjezdové lyžování - 3 km
Houbaření - 1 kmVyhlídkové lety - 2 km

Další aktivity:
OdDoCenaCena za
06.06.201513.06.20159800 KčObjekt / Týden (Bez stravy)
  • Zvíře v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Nepovoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno