Česky Deutsch English

Apartmán Chaty Pohoda Škrdlovice    Škrdlovice (Vysočina)



Apartmán  Chaty Pohoda Škrdlovice - Ubytování­ Vysočina, chalupy a chaty Vysočina
Apartmán  Chaty Pohoda Škrdlovice - Ubytování­ Vysočina, chalupy a chaty VysočinaApartmán  Chaty Pohoda Škrdlovice - Ubytování­ Vysočina, chalupy a chaty VysočinaApartmán  Chaty Pohoda Škrdlovice - Ubytování­ Vysočina, chalupy a chaty Vysočina
Apartmán  Chaty Pohoda Škrdlovice - Ubytování­ Vysočina, chalupy a chaty Vysočina

Apartmánový objekt(2x6lůžek)slouží k celoročnímu ubytování.Je součástí chatového areálu (celkem 35osob).Ostatní chaty jen v letním období.Celý areál je umístěn v zahradě v klidné části obce jen 1km od Velkého Dářka.
Cena od : 220 Kč (Osoba/Noc) Bez stravy
Max. počet osob : 12

1.apartmán:Obytná kuchyň s el.sporákem, MV troubou, var.konvicí,TV,lednicí a posezením pro 6osob. Dvě samost.ložnice (4+2). Koupelna s vanou a umyv. Samost.WC. Veranda s ulož.lyží.Vytápěno ÚT-plyn\r\n2.apartmán: Obyv.místnost se dvěma lůžky TV a posezením pro 6os.Ložnice (4os). Kuchyň s el.vařičem, MV troubou, var.konvicí a sezením pro 6os.,koupelna se sprch.koutem,umyvadlem a WC.Vytápěno ÚT-plyn\r\nPříjezd a parkování před objektem udržováno v zimě sněh.frézou.\r\nV létě posezení na zahradě. Možnost zapůjčení grilu,s pol.her, stol.tenis, bazen. Vše uprostřed zahradní zeleně.

V okolí je především to,co se nazývá Vysočina a Žďárské vrchy.To znamená, malebná krajina, rybníky, lesy, houbaření, malebné vesničky, památky Žďáru n.Sázavou, oblast Devíti Skal atd.To vše protkáno množstvím cyklotras.\r\nSamostatnou kapitolou je překrásná zimní krajina. Je zde velké množství strojně upravovaných běžeckých tras.\r\nV obci je obchod s potravinami (100m),několik restaurací(100m),bus (100m).Žïár n.Sázavou 10km.

Turistické stezky - 0.3 kmRybaření - 10 km
Restaurace - 0,1 kmHorská kola - 0.3 km
Běžky - 0.5 kmAutobus - 0,1 km
Jízda na koni - neudano kmTenis - 0.6 km
Koupání - 1 kmSjezdové lyžování - 15 km
Minigolf - 0.6 kmHoubaření - 0.5 km
Cykloturistika - 0.5 kmHorolezectví - 10km km

Další aktivity: návštěvy sklárny Škrdlovice,dětský areál Wagon expres Polnička (5km),půjčovna kol
OdDoCenaCena za
01.01.201731.12.2017220 KčOsoba / Noc (Bez stravy)

Poznámka: Cena za dospělého na 7 a více nocí+poplatek obci 14,-/noc.Dítě 200,- + 14,-.Kompletní ceník na www.chatypohoda.webnode.cz
  • Zvíře v objektu povoleno: Povoleno
  • Koureni v objektu povoleno: Nepovoleno
  • Silvestrovské pobyty: Povoleno
  • Víkendové pobyty: Povoleno