�esky Deutsch English

Cottage Chalupa Šedý vlk    Deštné v Orlických horách (Orlické hory)



Chalupa Šedý vlk Vám nabízí příjemné celoroční ubytování v lyžařském a cyklistickém středisku Deštné v Orlických horách.
Price from : 300 CZK (Person/Night) No board
Max. capacity : 40

Cottage Grey Wolf (Šedý vlk) offers a comfortable year-long accommodation in the mountain resort Deštné in the Eagle Mountains (Orlické hory), located 500m from the ski slope. For favorable price there are in disposal 9 well equipped 4 beds apartments with own kitchen, fridge and settlement. There is also a dayroom with fireplace, an outdoor terrace with open fire and barbecue, private parking and room for storing of bikes and ski equipment. If interested, we will be happy to arrange catering.

Chalupa je ideálním místem pro strávení dovolené na lyžích. Při dobrých sněhových podmínkách se nejbližší lyžařský vlek nachází 100 m od chalupy. Orlické hory mají rozhodně co nabídnout každému. V létě kilometry různě náročných turistických stezek, výlety autem i na kole, v zimě dostatek sjezdovek a běžeckých tras, v jakémkoliv ročním období krásnou přírodu. Mezi další zajímavé aktivity můžeme zařadit místní lanový park, půjčovnu terénních čtyřkolek a koloběžek nebo vyjížďky na koních.Pokud rádi navštěvujete památky, neměli byste si nechat ujít zámky rychnovska (Rychnov nad Kněžnou, Doudleby nad Orlicí, Častolovice) a náchodska (Ratibořice, Náchod) a pohraniční opevnění z období prvnírepubliky (Hanička, Dobrošov).

Restaurant - 0,1 kmBus - 0,5 km
Skiing - 0,1 kmIn-line skating - 1 km

Other activities:
FromToPricePrice for
01.01.201431.12.2014300 CZKPerson / Night (No board)

Note: děti do 15 let 50%, děti do 3 let zdarma
  • Pet allowed in the object: Allowed
  • Smoking allowed in the building: Not allowed
  • New Year's Eve stays: Allowed
  • Weekend stays: Allowed