�esky Deutsch English

Apartment House Fatrapark    Ružomberok (Liptov)



Nabízím na pronájem dva krásné apartmány na Liptově ve Fatraparku v Hrabovské doline – Ružomberok. Na přízemí nebo ve 3. patře, detailní popis a vybavení zašlu na vyžádání.
Price from : 25 EUR (Apartment/Night) No board
Max. capacity : 8

Apartmány se nacházejí v bezprostředné blízkosti / lanovka je len 70 m /Skiparku Malinô Brdo Ružomberok nad Hrabovskou nádrží.Viac info na :apartmanyfatra.sk/

Apartmány v Hrabove ponúkajú celoročne príjemné ubytovanie v prekrásnom kraji Liptov. V lete sú vyhľadávané pre široké možnosti: - cykloturistiky, turistiky, (Veľká Fatra, Chočské Vrchy, Nízke a Vysoké Tatry), - vodných športov (Liptovská Mara 14 km), - v zime pre veľké množstvo známych lyžiarskych stredísk - Skipark Ružomberok (len 100 m), Si Park Jasná Nízke Tatry (30 km) - Demänovská dolina, v ktorej sa nachádzajú aj najznámejšie liptovské jaskyne - Demänovská jaskyňa Slobody, Ľadová jaskyňa (35 km). Známe sú termálne aquaparky s celoročnou prevádzkou (Bešeňová 13km, Tatralandia 25 km, Lúčky 16 km)), ako aj mnoho ďalších kultúrno-historických pamiatok a turistických atrakcií (Vlkolínec – dedinka UNESCO 5 km).


Other activities:
FromToPricePrice for
20.03.201430.06.201425 EURApartment / Night (No board)
  • Pet allowed in the object: Not allowed
  • Smoking allowed in the building: Not allowed
  • New Year's Eve stays: Allowed
  • Weekend stays: Allowed