�esky Deutsch English

0 Horská chata AC Světlá    Tanvald- Šumburk nad Desnou (Izera Mountains)



0  Horská chata AC Světlá - Ubytování­ Izera Mountains, chalupy a chaty Izera Mountains

Pension – horská chata AC Světlá se nachází na místě, kde Jizerské hory hraničí s Krkonošemi, mezi obcemi Tanvald, Kořenov a Příchovice, 720 metrů nad mořem.
Price from : 15 EUR (Person/Night) Including breakfast
Max. capacity : 42

V penzionu chata Světlá jsou 2-4 lůžkové pokoje a 4-6 lůžkové apartmány. Každý pokoj i apartmán má své vlastní sociální zařízení a sprchový kout. Kapacita 42 lůžek.Náš penzion je zaměřen na rodiny s dětmi a pro každého se tu najde rozptýlení.Ve společenské místnosti, která slouží i jako jídelna, je dětský koutek s hračkami pro nejmenší, ping pong pro větší děti, knihovna, šipky, společenské hry a TV pro všechny. V celém prostoru penzionu je k dispozici wifi. V přízemí se nachází stylový bar s výčepem, který je otevřen ve večerních hodinách pouze pro hosty penzionu.Pro déle ubytované je možnost si v prádelně nechat vyprat i vyžehlit oblečení.\r\nStravování lze objednat na každý den individuálně, podle Vašeho denního programu a to polo nebo plnou penzi.\r\nPokud potřebujete zvláštní péči, například diety, máte různá omezení a alergie na materiály, nebojte se nám říci, rádi Vám vyjdeme vstříc.

V letních měsících Vás určitě zaujme uzel turistických tras horskou přírodou a po okolních rozhlednách a síť cyklostezek, která vede jak blízkým okolím, tak do Polska a Německa. V zimních zase běžkařská stpa - Jizerská magistrála a množství sjezdovek různých obtížností, které jsou vzdálené od 900m do 4 km od chaty.

Horse riding - 2 kmTennis - 2 km
Swimming - 2 kmSkiing - 1 km
Golf - 3 kmWatersports - 3 km

Other activities:
FromToPricePrice for
01.01.201531.12.201515 EURPerson / Night (Including breakfast)
  • Pet allowed in the object: Not allowed
  • Smoking allowed in the building: Not allowed
  • New Year's Eve stays: Allowed
  • Weekend stays: Allowed