Česky Deutsch English

Wochenendhaus Roubenka Moravský Karlov    Moravský Karlov,Červená Voda (Adlergebirge)



Je to novostavba s pozemkem 2000 m2, jež poskytuje ubytování pro max 10 osob ve 4 pokojích.Nachází se ve vesnici Moravský Karlov. Okolí nabízí výborné lyžařské i turistické terény. K chalupě je bezproblémový příjezd i v zimě.Parkovací místa u objektu pro 4 auta.
Preis ab : 2200 CZK (Person/Nacht) ohne Verpflegung
Max. Kapazitat : 10

Do objektu vstupujete přez verandu do velké společenské místnosti. Součástí je plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči (sklokeramická deska, vestavná elektrická trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice s mrazákem, atd).V pravém rohu je vyřezávaná, čalouněná,rohová lavice s masívním stolem a židlemi pro cca 7 osob.V levé části místnosti je sedací souprava (pro 7 osob), vedle které se nachází stylová kachlová kamna.Další vybavení je LCD televize + satelit.Další vybavení je zastřešená terasa s posezením pro 10- 12 osob.Na terase je uzamykatelný dřevník, kde si můžete uschovat lyže,snowboard atd...Po dřevěném schodišti z masivu se dostanete do podkroví.Zde jsou 4 pokoje, WC a koupelna s vanou .2x dvoulůžkový pokoj s nábytkem pro uložení osobních věcí a potřeby.2x třílůžkový pokoj s nábytkem pro uložení osobních věcí a potřeb.Roubenka je vytápěna kachlovými kamny s centrálním rozvodem teplého vzduchu nebo přímotopy.

Koupání:Králíky, Štíty - Acrobat Park, Ruda nad Moravou, Bludov - Vlčí Důl, Mezilesí, Jablonné nad Orlicí, Pastviny, Šumperk - Bartušák, Lanškroun - Dlouhý rybník, Šumperk - Aquacentrum.Lyžařská střediska:Šanov, Červená Voda - Buková hora, Heroltice, Skipark Červená Voda - Heroltická, Čen-kovice, Panorama - Štědrákova Lhota, Turek, Ovaz Výprachtice.Výlety v okolí: Suchý vrch

Wanderwege - 1 kmRestaurant - 0,2 km
Skilaufen - 1 kmBus - 0,2 km
Reiten - 0,5 kmSkifahren - 3 km

Andere Aktivitäten:
VonBisPreisPreis pro
01.01.201631.08.20162200 CZKPerson / Nacht (ohne Verpflegung)
  • Haustiere erlaubt: Erlaubt
  • Rauchen erlaubt: Nicht erlaubt
  • Silvesterurlaub: Erlaubt
  • Unterkunft für Wochenende: Erlaubt