Česky Deutsch English

Wochenendhaus Winterflur    Čermná u Hostinného (Riesengebirge)



Stylová horská chalupa s prostorným podkrovím se samostatným vstupem do objektu. Vhodné pro rodinnou dovolenou s dětmi, pořádání rodinných nebo firemních oslav a setkání spolužáků. Podrobnosti najdete na našich stránkách www.winterflur.cz
Preis ab : 400 CZK (Person/Nacht) ohne Verpflegung
Max. Kapazitat : 18

Na ploše 160m2 jsou čtyři ložnice, dva obývací pokoje s kuchyňskými a jídelními kouty. Ve dvou ložnicích je vždy jedna dvojpostel a jedna rozkládací dvojpostel, v jižním pokoji jsou dvě rozkládací dvojpostele a ve čtvrtém pokoji je jedna dvojpostel a dvě rozkládací dvojpostele. Bez rozložení dvojpostelí je kapacita 12 osob, s rozložením dvojpostelí je kapacita 18 osob. Dodatečná kapacita sedmi osob spočívá ve využití rozkládacích křesel a sedacích souprav v obývacích částech. Kuchyňský kout je plně vybaven: chladnička, indukční sporák, trouba s grilem, myčka nádobí, kávovar na zrnkovou kávu, topinkovač, kontaktní gril, ponorný mixer, smoothie mixer, nádobí a příbory v dosatečném množství. Celoročně je k dispozici zahradní altán s grilem, velké koupací jezírko - 300m2, venkovní ohniště a dětské hřiště. Zahradní altán lze v chladném nebo deštivém či větrném počasí zcela uzavřít výsuvnými okny a lokálně zlepšit klima infra topením.

Okolí je vhodné pro relaxační pobyt, cyklovýlety, houbaření i rybaření. Na zahradě je dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou, žebříkem a lezeckou stěnou. Koupání ve velkém jezírku hned za chatou. Večerní posezení u otevřeného ohniště s příjemným posezením a vestavěným grilem nebo v uzavíratelném altánu s velkým grilem a pivním barem, v chladném počasí přitápění infra zářiči - pro cca 16 osob. Ve vzdálenosti do 30km se nachází všechna krkonošská lyžařská střediska, čtyři golfová hřiště, historické objekty, muzea a ZOO se safari.

Angeln - 10 kmRestaurant - 0,9 km
Bus - 1 kmSpielplatz - 0,5 km
Reiten - 5 kmTennis - 5 km
Skifahren - 15 kmGolf - 15 km
Wassersport - 15 kmInline-Skating - 1 km
Eislaufen - 0,5 kmBergsteigen - 20 km
Rundflüge - 15 kmParagliding - 10 km

Andere Aktivitäten: knihy, hračky, stolní hry a stavebnice k dispozici nejen dětem :)
VonBisPreisPreis pro
01.01.202231.12.2022400 CZKPerson / Nacht (ohne Verpflegung)
01.01.202231.12.20221000 CZKPerson / Wochenende (ohne Verpflegung)
  • Haustiere erlaubt: Erlaubt
  • Rauchen erlaubt: Nicht erlaubt
  • Silvesterurlaub: Nicht erlaubt
  • Unterkunft für Wochenende: Erlaubt