Česky Deutsch English

Pension Švihák lázeňský    Velké Losiny (Altvatergebirge)



Rodinný penzion v Jeseníkách s nabídkou ubytování pro 45 hostů ve 13 nově zrekonstruovaných pokojích. Každý z nich má vlastní sociální zařízení, TV a Wi-Fi.
Max. Kapazitat : 45

Penzion v jesenických horách Vám nabízí ubytování ve zrekonstruovaných prostorách s kvalitním vybavením. Každý ze 13 pokojů má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem a WC. Některé z pokojů je rozdělený do více místností pro Vaše větší pohodlí a soukromí. V penzionu mohou strávit příjemné chvíle nejen páry, ale také rodiny s dětmi. Pro ně máme v penzionu připraveny dětské postýlky, krmící židličky, přebalovací podložku a další nezbytnosti. Ve společenské místnosti s velkou plně vybavenou kuchyní včetně myčky je umístěný hrací koutek se spoustou hraček, fotbálek a velká plazmová televize. Z místnosti je možný vstup na terasu a zahradu, kde máme pro děti připravené pískoviště, houpačky, klouzačky, prolézačku a trampolínu. Dospělí mohou využít altánku se zahradním grilem a posezením.

Velké Losiny jsou lázeňským městem, můžete tedy navštívit lázeňský park a lázně. V tomto areálu najdete termální bazén. Nedaleko se nachází Ruční papírna s možností shlédnout výrobu ručního papíru, nebo velkolosinský zámek s velkým parkem. V blízkých vesničkách můžete navštívit minigolf, paintball, rybník s možností rybaření, dětské hřiště, ZOO koutek, spoustu muzeí a dalších zajímavostí a atrakcí. Za návštěvu stojí také Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně s exkurzí, kam se můžete dostat buď šestimístnou lanovkou nebo kyvadlovou dopravou.

Wanderwege - 1 kmAngeln - 7 km
Restaurant - 0,3 kmMountainbikes - 1 km
Skilaufen - 1 kmBus - 0,4 km
Spielplatz - 1 kmReiten - 12 km
Tennis - 1 kmBaden - 0,8 km
Skifahren - 7 kmMinigolf - 0,7 km
Inline-Skating - 7 kmEislaufen - 14 km
Pilzesammeln - 1 kmRadfahren - 1 km
Bergsteigen - 11 kmRundflüge - 14 km

Andere Aktivitäten:
  • Haustiere erlaubt: Erlaubt
  • Rauchen erlaubt: Nicht erlaubt
  • Silvesterurlaub: Erlaubt
  • Unterkunft für Wochenende: Erlaubt