Česky Deutsch English

Ferienhaus Chata Sedlovka    Kouty nad Desnou (Altvatergebirge)



Útulná horská chata pro 5 osob, 2x ložnice, kuchyň, koupelna, která leží u lesa, naproti sedačkové lanovce a bokem hlavní komunikace. K využití je samostatný kompletně vybavený apartmán s vlastním vchodem a venkovním posezením. Wifi internet.
Preis ab : 0 CZK (Person/Woche) ohne Verpflegung
Max. Kapazitat : 5

Pěkná chata s celodřevěným obložením, 1x ložnice se třemi lůžky a 1x obývací ložnice se dvěma lůžky, kde je i jídelní stůl, krbová kamna, tv-lcd a wifi internet. Součástí je i samostatná kuchyňka, lednice s mrazničkou, mikr.trouba, var.konvice, el.sklokeramický dvouvařič, toustovač, koupelna se sprchovým koutem a wc. V chatě je el.topení s akumulačními kamny, úschovna lyží, kol a u chaty je také gril, venkovní posezení, dětská skluzavka, houpačka, lana, pískoviště a prolézačky. Majitel v objektu nebydlí, neposkytuje ložní prádlo a požaduje úhradu elektr.energie, dřeva a rekr. popl.obci. Pes zde není povolen a parkování je celoročně přímo u chaty.

Kousek od chaty je krytý bazén s masážními tryskami, šíjovým chrličem krční páteře a Whirpool, 6-ti sedačková lanovka s večerním lyžováním, lyžařská škola, pohádkový Koutecký les, půjčovna horských kol, lyží, koloběžek, restaurace se stravováním, picerie, bowling, horské minikáry, tenisové kurty, projíždky na koních a podzemní vodní přečerpávací elektrárna Dl. Stráně s prohlídkou vysokohorských vodních nádrží. termální aquapark 8km.

Wanderwege - 0,1 kmAngeln - 5 km
Restaurant - 0,2 kmMountainbikes - 0,1 km
Skilaufen - 0,1 kmBus - 0,2 km
Reiten - 0,3 kmTennis - 0,5 km
Baden - 1 kmSkifahren - 0,1 km
Minigolf - 5 kmInline-Skating - 0,3 km
Pilzesammeln - 0,1 kmRadfahren - 0,1 km
Rundflüge - 20 km

Andere Aktivitäten: Venkovní posezení s grilem, trampolína, dětské hřiště.
VonBisPreisPreis pro
01.01.202315.03.20230 CZKPerson / Woche (ohne Verpflegung)
01.07.202331.08.20230 CZKPerson / Woche (ohne Verpflegung)
00.00.000000.00.00000 CZKPerson / Nacht (ohne Verpflegung)
  • Haustiere erlaubt: Nicht erlaubt
  • Rauchen erlaubt: Nicht erlaubt
  • Silvesterurlaub: Erlaubt
  • Unterkunft für Wochenende: Erlaubt