Česky Deutsch English

Ferienhaus Václavka    Smržovka (Isergebirge)



Ferienhaus  Václavka - Ubytování­ Isergebirge, chalupy a chaty Isergebirge

Přijměte naše pozvání do nové a útulné roubenky u lesa pod černostudničním hřebenem.Ideální místo pro rodiny s dětmi, nebo partu přátel nabízí možnost houbaření, turistiky, cyklistiky, lyžování, běžkování, či pouhého relaxování na horském slunci.
Preis ab : 300 EUR (Objekt/Woche) ohne Verpflegung
Max. Kapazitat : 8

Potřebný pocit soukromí poskytují čtyři dvoulůžkové ložnice v prvním poschodí. Každá z nich má samostatný vchod z chodby a jsou vybaveny šatní skříní, manželskou postelí a dvěma nočními stolky. V každém patře se nachází samostatné WC s umyvadlem. V přízemí koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem a vanou. V přízemí je elektrické podlahové vytápění, v patře přímotopy. Celý objekt je také možné vytápět krbem, který se nachází ve společenské místnosti.U chaty jsou k dispozici 4 parkovací místa. V zimním období doporučujeme náhon 4x4,či sněžné řetězy jako rezervu. Pokud bude sníh je lepší zvolit mírnější příjezdovou cestu okolo sáňkařské dráhy. Cesty jsou celou zimu udržované až k chatě.Chalupa je nekuřácká a domácí mazlíčci jsou vítáni pouze po předchozí dohodě. Kalendář obsazenosti naleznete na www.chatavaclavka.cz

Z okraje Prahy trvá dojezd autem přibližně hodinu. Nejbližší sjezdovka se nachází ve vzdálenosti 1 500m, restaurace 800m a rozhledna 2km od chaty. V rozptylu 4-8 km je nesčetně sjezdových i běžkařských tratí. Chata se nachází na cyklistické i turistické stezce.

Restaurant - 1 kmSkilaufen - 4 km
Bus - 2 kmSpielplatz - 2 km
Reiten - 2 kmTennis - 2 km
Skifahren - 1 kmGolf - 34 km
Minigolf - 4 kmWassersport - 15 km
Inline-Skating - 10 kmEislaufen - 10 km
Bergsteigen - 1,5 kmRundflüge - 35 km
Paragliding - 3 km

Andere Aktivitäten:
VonBisPreisPreis pro
01.01.201631.12.2016700 EURObjekt / Woche (ohne Verpflegung)
01.01.201631.12.2016300 EURObjekt / Wochenende (ohne Verpflegung)
  • Haustiere erlaubt: Erlaubt
  • Rauchen erlaubt: Nicht erlaubt
  • Silvesterurlaub: Erlaubt
  • Unterkunft für Wochenende: Erlaubt